artikel

Demokratiarbetare

Sedan den 22 februari arbetar Elinor Sundén som Demokratiarbetare på partilokalen på Gillbergavägen 4. Att vi anställt henne kan ses som resultatet av ett demokratiprojekt för ökat valdeltagande i kommunen. Sålunda kommer hon att verka som partiets knutpunkt i valarbetet i Eskilstuna.
Sedan den 22 februari arbetar Elinor Sundén som Demokratiarbetare på partilokalen på Gillbergavägen 4. Hennes anställning kan ses som resultatet av ett demokratiprojekt för ökat valdeltagande i kommunen. Sålunda kommer hon att verka som partiets knutpunkt i valarbetet i Eskilstuna.

Elinor säger:
– Jag tycker att det skall bli mycket spännande att arbeta med demokrati inför valet för vänsterpartiet i Eskilstuna. Jag ser fram emot ett lyckat valår – tillsammans gör vi det möjligt!

Elinor tar gärna emot idéer och tips kring hur Vänsterpartiet skall föras fram i de olika bostadsområdena inför valet.

Under rubriken ”länkar” kan du se ett inslag ur östnytt där Elinor och andra demokratiarbetare i kommunen deltar.

Elinor nås på: 016-148313 eller på [email protected]

Kopiera länk