artikel

Vänsterpartiet tar ställning om alkohldrickande i Eskilstunas parker

Vänsterpartiet har reserverat sig, sagt nej, ifrågan om att tillåta alkoholdrickande vissa tider i Rothoffsparken eller i andra parker i Eskilstuna kommun.

  

Kommunstyrelsen 2007-08-07

Ärende 26

Reservation

Vänsterpartiet vill inte att alkoholförtäring tillåts vissa tider i Rothoffsparken eller andra parker inom kommunen. Vi vill att kommunen ska ha en restriktiv drogpolitik och inte skicka signaler om att alkoholen är det som gör picknicken värd att uppleva. Dessutom är de föreslagna tiderna, sommarmånaderna kl 17-22, just de tider när många är ute när det är fint väder.  Att kunna ha trevligt utan sprit är viktigt att förmedla till våra barn och unga.

 

Eila Clarstedt

Gruppledare för vänsterpartiet

Eskilstuna kommun

Kopiera länk