artikel

NÅGRA AKTIVITETER

Vänstercafé på Fristadstorget lördag 30 augusti och 20 september 12.00-15.00

Vänsterpartiet behöver synas och träffa medborgare på många olika sätt. Vi återkommer med att finnas tillgängliga på Fristadstorget med vårt tält. Vi bjuder på rättvisemärkt kaffe och pratar politik! 20 september kommer vi att informera om vår politik för en bättre kollektivtrafik.

Diskussion om arbetet med den sociala beredningen i kommunen
Plats: Partilokalen måndag 1 september 18.00 Alla intresserade är välkomna med synpunkter – tag gärna med sympatisörer till detta möte. Henric Axell, ordförande i den sociala beredningen och Maria Forsberg, ledamot i beredningen, håller i mötet.

Grundläggande kurs om vänsterpartiets politik lördag 6 september!
Plats:
ABF-lokalen vid Fristadstorget i Eskilstuna 09.30-15.00Är du ny medlem? Är du sympatisör? Eller har du varit med länge, men är sugen på lite diskussion? Välkommen då till en kursdag för ideologisk debatt med feministisk och socialistisk prägel. Lisa Rasmussen från partistyrelsen håller en inledning om vänsterpartiets viktigaste politiska frågor just nu. Vår distriktsordförande Lotta Johnsson Fornarve medverkar också och berättar om hur vi arbetar i Sörmland. Medlemmar och sympatisörer från angränsande kommuner är också välkomna!

Gemensam kväll på Eskilstuna ölkultur lördag 20 septemeber 18.00Vi ser fram emot en trevlig kväll då vi också får lyssna på musik av gruppen Fatslap där en av våra medlemmar spelar! Obligatorisk föranmälan till Maria som ovan (det är en medlemspub)

Om du vill fråga om något, ring ordförande Firat Nemrud 070-25 80 383 eller mejla [email protected]

Kopiera länk