artikel

Valupptakt inför EU-valet

Välkommen till ett heldagsseminarium i ABF-huset vid Fristadstorget då vi förbereder oss inför det arbete som väntar med EU-valet. Vänsterpartiets EU-parlamentariker Eva-Britt Svensson som är första namnet på vår valsedel vid valet 7 juni kommer till Eskilstuna. Om du inte haft tillfälle att lyssna på Eva-Britt tidigare, så gör det nu! Hon arbetar mycket konkret med kvinnors rättigheter i olika utskott där hon är ledamot och intar samtidigt en EU-kritisk hållning.

09.30 Vi börjar dagen med fika

10.00-12.00 Tommy Jansson från partikansliet kommer att informera oss om planerna för Vänsterpartiets valkampanj

12.00 Vänsterpartiet bjuder på lunch

12.30-13.00 Torgmöte med Eva Britt Svensson om jämställdhet i EU-parlamentet.

13.00-15.00 Eva- Britt Svensson talar om arbetet i EU-parlamentet. Frågor och diskussion.

Alla intreserad är välkommen.

Kopiera länk