artikel

Styrelsemöte på Mauds koloni

Styrelsen sammanträdde ikväll vid Maud Ekmans kolonistuga i centrala Eskilstuna. Mötet inleddes med jordgubbsplockning och god middag. Därefter togs en rad viktiga beslut för Vänsterpartiet. Bland annat ska en satsning på att göra om partilokalen planeras och genomföras under sommaren och en rad olika arrangemang planeras för fullt. Styrelsen kommer att arbeta på under hela sommaren och finns tillgänglig om ni vill lämna synpunkter eller har idéer om framtiden.

Styrelsen sammanträdde ikväll vid Maud Ekmans kolonistuga i centrala Eskilstuna. Mötet inleddes med jordgubbsplockning och god middag. Därefter togs en rad viktiga beslut för Vänsterpartiet. Bland annat ska en satsning på att göra om partilokalen planeras och genomföras under sommaren och en rad olika arrangemang planeras för fullt. Styrelsen kommer att arbeta på under hela sommaren och finns tillgänglig om ni vill lämna synpunkter eller har idéer om framtiden.

Kopiera länk