artikel

Nytt äldreboende i Lagersberg

I tisdags var Vänsterpartiet representerade av Joel Hamberg, vice ordförande i Vuxennämnden och Maria Forsberg, ledamot,  på plats när Margareta 99 år tog första spadtaget till det nya äldreboendet i Lagersberg. Det nya boendet kommer att ha 57 platser med hög standard och ersätter Nyfors äldreboende.  Terapiträdgårdar bara en av alla fantastiska saker som de boende kommer att kunna få ta del av om ca 1 år.

I tisdags var Vänsterpartiet representerade av Joel Hamberg, vice ordförande i Vuxennämnden och Maria Forsberg, ledamot,  på plats när Margareta 99 år tog första spadtaget till det nya äldreboendet i Lagersberg. Det nya boendet kommer att ha 57 platser med hög standard och ersätter Nyfors äldreboende.  Terapiträdgårdar bara en av alla fantastiska saker som de boende kommer att kunna få ta del av om ca 1 år.

Kopiera länk