artikel

Vänsterpartiet fräschar upp partilokalen

Styrelsen har nu inlett arbetet med att förnya och fräscha upp partilokalen på Gillbergavägen. Lokalen har stor potential och mycket kommer att hända under sommaren. Om du är intresserad av att hjälpa till så kontaktar du ordförande Maria Forsberg på telefonnummer 070-3029613 eller mail.

– Vänsterpartiet har sedan många år tillbaka hållt till i vår stora och luftiga partilokal på Gillbergavägen 4. Lokalen har använts flitigt till partiarbete under åren men det är länge sedan man gjorde en uppfräschning. På styrelsens sista möte innan sommaren fattades bestlut om en lokalrenovering och en arbetgrupp tillsattes, säger Maria Forsberg, ordförande

– Vi har många idéer på hur vi ska göra lokalen mer välkomnande, trivsam och lite ball, säger Anders Larsson, styrelseledamot.

– I höst när medlemmar, sypatisörer och nyfikna kommer tillbaka lovar vi att lokalen kommer inge en känsla av välkomnande, ha en god arbetsmiljö och vara trivsam, säger Joel Hamberg, styrelseledamot.

 Till Vänsterpartiet i Eskilstuna ska alla medborgare känna sig välkomna! Vi har en ambition att växa och det har vi stora förhoppningar av att göra de närmaste åren. Eskilstuna behöver ett starkt och öppet Vänsterparti, avslutar Joel Hamberg.

Kopiera länk