artikel

Verksamhetsbesök i hemtjänsten

Under onsdagen besökte Vänsterpartiets representanter i Vuxennämnden – Joel Hamberg och Maria Forsberg en av kommunens hemtjänstområden. De fick ta del av verksamheten under en heldag såväl på landen och i en stadsdel. Många möten med vårdtagare, anhöriga och personal skedde under dagen. En kvalitativ kommunal hemtjänst är en mycket viktig fråga för Vänsterpartiet och detta var starskottet för en rad framtida besök inom äldreomsorgen.

Under onsdagen besökte Vänsterpartiets representanter i Vuxennämnden – Joel Hamberg och Maria Forsberg en av kommunens hemtjänstområden. De fick ta del av verksamheten under en heldag såväl på landen och i en stadsdel. Många möten med vårdtagare, anhöriga och personal skedde under dagen. En kvalitativ kommunal hemtjänst är en mycket viktig fråga för Vänsterpartiet och detta var starskottet för en rad framtida besök inom äldreomsorgen.

– Besöket var mycket givande på många sätt. Vi fick ta del av såväl vårdtagares, personals och anhörigas tankar om dagens hemtjänst och hur de vill utveckla den i framtiden. Alla poltiker borde göra verksamhetsbesök där man följer med i vardagen, då det är viktigt att känna till verksamheterna inför politiska beslut, säger Joel Hamberg och Maria Forsberg.

Kopiera länk