artikel

Partiledarutfrågning i Katrineholm

Under oktober månad besökte Vänsterpartiets partiledarkandidater Jonas Sjöstedt, Ulla Andersson, Hans Linde och Rosana Dinamarca Vänsterpartiet Sörmlands distriktskonferens. På konferensen diskuterades och antogs tre motioner av Maria Forsberg. Joel Hamberg och Tommy Hamberg. Vänsterpartiets medlemmar röstade för Jonas Sjöstedt som första namn och Ulla Andersson tillsammans med Jonas vid ett delat ledarskap.

Under oktober månad besökte Vänsterpartiets partiledarkandidater Jonas Sjöstedt, Ulla Andersson, Hans Linde och Rosana Dinamarca Vänsterpartiet Sörmlands distriktskonferens. På konferensen diskuterades och antogs tre motioner av Maria Forsberg. Joel Hamberg och Tommy Hamberg. Vänsterpartiets medlemmar röstade för Jonas Sjöstedt som första namn och Ulla Andersson tillsammans med Jonas vid ett delat ledarskap.

Kopiera länk