artikel

Vänsterpartiets äldreomsorgskampanj i Eskilstuna

Under v. 44 anordnade Eskilstunavänstern flera olika aktiviteter med koppling till äldreomsorgen i Eskilstuna. Partiledarkandidaten, riksdagsledamoten och ekonomiska talespersonen Ulla Andersson besökte Eskilstuna och tillsammans med Joel Hamberg och Maria Forsberg från Vuxennämnden så besökte de Årby hemtjänst, matlaget i Årby, Finnstugans öppna verksamhet och dagliga verksamhet, Fröslunda hemtjänst och anhörigcentrum på Strigeln. Under dagen träffade Vänsterpartiet brukare, personal och medborgare i våra olika verksamheter. På kvällen anordnade Vänsterpartiet ett öppet möte. Äldreomsorgskampanjen fortsätter under hösten.

Under v. 44 anordnade Eskilstunavänstern flera olika aktiviteter med koppling till äldreomsorgen i Eskilstuna. Partiledarkandidaten, riksdagsledamoten och ekonomiska talespersonen Ulla Andersson besökte Eskilstuna och tillsammans med Joel Hamberg och Maria Forsberg från Vuxennämnden så besökte de Årby hemtjänst, matlaget i Årby, Finnstugans öppna verksamhet och dagliga verksamhet, Fröslunda hemtjänst och anhörigcentrum på Strigeln. Under dagen träffade Vänsterpartiet brukare, personal och medborgare i våra olika verksamheter. På kvällen anordnade Vänsterpartiet ett öppet möte. Äldreomsorgskampanjen fortsätter under hösten.

Kopiera länk