artikel

Politikerdagarna i Göteborg

Joel Hamberg representerade Vänsterpartiet i majoriteten under politikerdagarna som anordnades i samband med Kvalitetsmässan i Göreborg den 14-16 november. Joel tog del av ett stor utbud av seminarier kring vård och omsorg, skola, politiskt ledarskap samt olika debatter. Han fanns bland annat på plats då Rosana Dinamarca diskuterade varför den skattefinansierade välfärden bör ske i offentlig regi och utan vinstintressen samt när Stig Henriksson diskuterade kring framtidens skola på morgondagens arbetsmarknad. Joel fanns även på plats under Vänsterpartiets egna politikerträff, där kommun och landstingspolitker från hela Sverige diskuterade partiets hela organisation och strategidokument.

Joel Hamberg representerade Vänsterpartiet i majoriteten under politikerdagarna som anordnades i samband med Kvalitetsmässan i Göreborg den 14-16 november. Joel tog del av ett stor utbud av seminarier kring vård och omsorg, skola, politiskt ledarskap samt olika debatter. Han fanns bland annat på plats då Rosana Dinamarca diskuterade varför den skattefinansierade välfärden bör ske i offentlig regi och utan vinstintressen samt när Stig Henriksson diskuterade kring framtidens skola på morgondagens arbetsmarknad. Joel fanns även på plats under Vänsterpartiets egna politikerträff, där kommun och landstingspolitker från hela Sverige diskuterade partiets hela organisation och strategidokument.

Kopiera länk