artikel

Studiebesök under demokrativeckan

Under vecka 46 har Vänsterparitets kommunpolitiker gjort ett 20-tal verksamhetsbesök inom respektive ansvarsområden. Bland annat besökte Joel Hamberg, vice ordförande i Vuxennämnden och Maria Forsberg, ledamot i Vuxennämden en dagliga verksamheten för personer med funktionsnedsättning, Ord- och bildverkstan.

Joel följde också med kökspersonalen på Strigeln under en heldag och fick då prova på yrkets mångfaccetterade sysslor.

– I Eskilstuna kommun och inom Vuxenförvaltningen har vi en väl genomarbetad kostpolicy. Vi har en helhetssyn på människan och maten och måltiden är en oerhört central del i livet. I Eskilstuna serverar vi varm och lokalproducerad mat med en hög andel ekologiska produkter i våra 11 produktionskök. För oss är också den sociala samvaron kring måltiderna viktigt. Därför har vi flertalet öppna restauranger och matlag som vi kontinuerligt bygger ut, säger Joel Hamberg.

 

Kopiera länk