artikel

Besök på Lagersbergsgården

I fredags arbetade Joel Hamberg, vice ordförande i Vuxennämnden och Mikael Edlund (S) i Lagersbergsgårdens kök. Under dagen fick man gå runt på olika arbetsuppgifter, se verksamheten och diskutera kost inom äldreomsorgen med personalen.

I fredags arbetade Joel Hamberg, vice ordförande i Vuxennämnden och Mikael Edlund (S) i Lagersbergsgårdens kök. Under dagen fick man gå runt på olika arbetsuppgifter, se verksamheten och diskutera kost inom äldreomsorgen med personalen.

– Jag känner mig tillfreds med att vi i Eskilstuna har en stor proffessionalitet i våra tillagningskök och inom vår kostorganisation i förvaltningen. Att vi serverar varm och näringsrik mat tillagade från lokala kök och med en hög andel ekologiska livsmedel är oerhört uppskattat bland våra medborgare, säger Joel Hamberg.

Under dagen passade även Joel och Mikael på att prata med brukare på Lagersbergsgårdens vård- och omsorgsboende samt titta på den pågående byggnationen och utbyggnaden av Lagersbergsgården.

Kopiera länk