artikel

Medlemsmöte 23/1 – Dialog kring förslag till Handlingsplan och Verksamhetsplan

Måndagen den 23/1 kl 17.30-18.30 välkomnar Vänsterpartiet Eskilstuna alla medlemmar till partilokalen på Gillbergavägen 4. Fika serveras från 17.00 då du också har möjlighet att träffa och prata med våra kommunpolitiker.

Utifrån åtagande i Verksamhetsplan 2011 har styrelsen arbetat mycket för att stärka och strukturera partiets organisation. En SWOT-analys av Vänsterpartiet Eskilstuna har genomförts av medlemmarna, Kommungruppen, Strategigruppen och Ung Vänster. Styrelsen har därefter tillsatt en arbetsgrupp som tagit fram ett förslag till Vision och Handlingsplan för 2012-2015. Handlingsplanen har som utgångspunkt att vi ska växa som parti.

På medlemsmötet kommer 0rdförande Maria Forsberg och politisk sekreterare Joel Hamberg att redogöra för förslag till Handlingsplan men också för förslag till Verksamhetsplan för 2012. Du har möjlighet att tycka till om dessa!

Varmt välkomna!

 

Kopiera länk