artikel

Medlemsmöte 12/4 – 17:30 – Eskilstuna under mandatperioden

Hej medlemmar!

Hej medlemmar!

Snart har halva mandatperioden passerat. Mycket har skett och mycket är på gång. Eskilstuna kommun har fantastiska möjligheter men också stora utmaningar. Vänsterpartiet har en avgörande roll att spela inom majoriteten för ett bättre samhälle och en positiv utveckling i kommunen.

I valet 2010 gick Vänsterpartiet till val på ett offensivt och genomarbetat valprogram för ett socialt rättvist, grönt och jämställt Eskilstuna. Nu vill vi träffa dig som medlem för att berätta vad vi hittills åstadkommit och vad vi vill uppnå framöver. Vi vill också lyssna till dig! Kom och bidra med förslag till utveckling och åsikter om förd politik.

Vi vill göra det mer Er!

Välkommen till partilokalen den 12 april, 17:30.

Fikas bjudes!

/
Maria Chergui, Kommunalråd med ansvar för jämställdhet och folkhälsa inom majoriteten
Joel Hamberg, heltidspolitiker med ansvar för integratione och mångfald inom majoriteten

Kopiera länk