artikel

Jämställdhetscafé med soppa

Den 16 oktober på partilokalen mellan 18-20 kommer vårt kommunalråd Maria Chergui, ordförande i Jämställdhetsutskottet, att berätta om det jämställdhetspolitiska arbetet som vi i majoriteten bedriver i kommunen och som vänsterpartiet har ett särskilt politiskt ansvar för i majoriteten. Maria kommer att berätta om vad vi gör idag i Eskilstuna när det gäller jämställdheten och efter det har vi en gemensam diskussion där ni får dela med er av era tankar och idéer. Detta blir en möjlighet för oss i Vänsterpartiet att fördjupa oss i jämställdhetsarbetet! Ta gärna med er vänner och bekanta som är intresserade av att höra mer och diskutera jämställdhet i Eskilstuna kommun. Anmäl gärna om ni kommer till [email protected]

 

Vi bjuder på soppa och bröd!

Kopiera länk