artikel

Vänsterpartiet samtalar med medborgarna i Eskistuna

Joel Hamberg samtalar med medborgare
Joel Hamberg samtalar med medborgare

Idag fanns Vänsterpartiet på plats på Fristadstorget för att samtala med medborgarna . Ett metodiskt arbete pågår under våren för att lyssna in vad medborgarna anser behöver utvecklas och förbättras i Eskilstuna och Sverige. Många viktiga synpunkter fördes fram under lördagen.

 

Dagens torgmöte var också en del i Vänsterpartiet Eskilstunas demokrativecka då våra förtroendevalda besökt olika verksamheter som de har ansvar för.

– Vänsterpartiet vill aktivt utveckla demokratin i kommunen och vill uppmuntra personal och medborgare till dialog. En förtroendevald måste ha närhet och kunskap om den verksamhet man fattar viktiga beslut om. Våra medborgare och anställda ska kunna känna sig säkra på att det finns politiker som man kan kontakta om man har åsikter eller synpunkter man vill lyfta fram., säger ordförande Maria Forsberg.

Ordförande Maria Forsberg samtalar med medborgare
Ordförande Maria Forsberg samtalar med medborgare

 

Kopiera länk