artikel

Vänsterpartiets strategigrupp träffas under helgen

Vänsterpartiets strategigrupp träffas under hela helgen i Fiskeboda. Syftet är att diskutera och planera inför kommande val 2014. Helgen innehåller ett ambitiöst program och 10 personer vänsterpartister från Eskilstuna är på plats. En konstruktiv och givande helg väntar tillsammans.

Vänsterpartiets strategigrupp träffas i Fiskeboda
Vänsterpartiets strategigrupp träffas i Fiskeboda

– Efter snart sju år med en borgerlig regering, som väsentligt ökat klyftorna i samhället, blir det allt mer viktigt med ett ökat stöd för Vänsterpartiet både i Eskilstuna, Sverige och EU. Fram till valet kommer vi ha mycket kontakt med människor i deras vardag och arbetsvardag och vi välkomnar fler kommuninvånare att ta kontakt med Vänsterpartiet i Eskilstuna. Vi är ett aktivt och lyssnande parti, säger ordförande Maria Forsberg.

Kopiera länk