artikel

Gå med Vänsterpartiet i Springprideparaden!

Vänsterpartiet i pridetågetSpringpride är en unik smältdegel av kärlek, lycka, kultur, humor, kunskap, normkritik, passion, tänkvärdhet, synliggörande, eftertanke, inspiration, frustration, fascination. Allt ihoprört till en alldeles, alldeles underbar kompott av mångfald, kärlek och gemenskap. Dessa värdeord är bärande vapen för avväpnande av fördomar och diskriminering på grund av sexuell läggning, könsuttryck och könsidentitet. 
Vänsterparitet kommer att finnas på plats med tält under fredag och lördag 25-26 maj. Titta gärna förbi och prata med våra lokala politiker och engagerade medlemmar. På lördag 16.00 är det dags för paraden och självklart går Vänsterpartiet med i den!

Maria Chergui, (V) kommunalråd och Joel Hamberg (V), heltidspolitiker med ansvar för äldreomsorg
Maria Chergui, (V) kommunalråd och Joel Hamberg (V) mångfaldsansvarig, träffar ni båda i tältet på Springpride
Kom med, kom ut. Vi är vackra och stolta när vi paraderar runt stan. Klä ut dig, klä upp dig, men framför allt var dig själv och stolt över vem du är och vad som gör just dig unik. Paraden ställer upp längs med Rademachergatan direkt efter showen, Eskilstuna Gardet går först. De står uppställda på Rademachergatan, utanför Cityhusets parkeringshus. Efter Gardet, går vi tillsammans med övriga föreningar
Kom till Vänsterpartiets tält strax innan så går vi tillsammans!
Läs mer om alla aktiviteter under Springpride här:
Välkommen att stå upp för mångfald, öppenhet och mänskliga rättigheter!
Kopiera länk