artikel

Kom och diskutera framtida kommunpolitik den 4 september 17.30

Medlemmar lyssnar fligt
Medlemmar lyssnar fligt

Vad tycker du om skolan i Eskilstuna?
Hur vill du att staden ska se ut i framtiden?
Hur ska Eskilstuna bli en än mer jämställd och jämlik stad?

Visst har du åsikter om vilken politik Vänsterpartiet Eskilstuna ska driva under kommande fyra år? Visst har du frågor du vill diskutera och ställa till de politiker som ansvarar för olika områden i Eskilstuna kommun?

Kom då till partilokalen den 4 september 17.30. Då har vi ett möte för alla våra medlemmar då våra förtroendevalda i olika nämnder och bolag finns på plats för att diskutera vår framtida politik – hur vi vill att Eskilstuna ska utvecklas och växa? Detta blir en start i arbetet med vårt Kommunpolitiska program.

Även valberedningen kommer att vara på plats för att möte er medlemmar som är intresserade av att vara med och utveckla Vänsterpartiet och eventuellt ha ett förtroendeuppdrag i framtiden.

Fika bjudes!

Medlemmar lyssnar fligt

Kopiera länk