artikel

Rossana Dinamarca besöker Eskilstuna

Idag besöker Vänsterpartiets riksdagsledamot Rossana Dinamarca Eskilstuna. Tillsammans med lokala vänsterpartister ska hon göra studiebesök på Skiftingehus och träffa elever, lärare och skolledning.

Därefter sker ett möte i Skiftinge centrum tillsammams med Eskilstuna kommun, ICA Maxi, Pagoden och Vårdcentralen Skiftinge. Syftet med mötet är att ha ett samtal med olika, i Skiftinge, centrala aktörers arbete med och syn på stadsdelsutveckling i området.

Rossana Dinamarca
Rossana Dinamarca

– Jag ser fram emot att komma till Eskilstuna idag och samtala med elever och personal på Skiftingehus och därefter diskutera stadsdelsutveckling med lokala aktörer i Skiftinge. Det är positivt att det finns ett stort engagemang i området och att många olika aktörer vill delta i samtalet i stadsdelsutveckling, säger Rossana Dinamarca.

 

Kopiera länk