artikel

Kom och se filmen ”This changes everything”

Vänsterpartiet presenterar filmen This Changes Everything

Filmen bygger på Naomi Kleins uppmärksammade bok ”This changes everything – capitalism versus climate”. Vi visar filmen med anledning av att världens länder samlas i Paris samma dag för att inleda klimatförhandlingarna COP21.

Vi får möta sju personer och aktivister från olika länder, bland annat Grekland, Indien, USA och Kina. De har engagerat sig i motstånd mot miljöförstöring och marknadens utnyttjande av våra gemensamma resurser. Filmen vill inspirera oss att använda klimatkrisen för att förändra vårt misslyckade ekonomiska system och skapa något verkligt annorlunda och bättre.

Efter filmvisningen finns möjlighet att stanna kvar och diskutera med oss vid en god fika.

Varmt välkomna!  Fri entré

Tid: Måndag 30 november kl 18.00
Plats: Eskilstuna folkhögskola, Gösta Wasastiernas Gränd 4, i Munktellstaden

/Vänsterpartiet Eskilstuna, Latinamerikagrupperna och Eskilstuna folkhögskola

This-Changes-Everything_Final
Kopiera länk