artikel

Aron Etzler inspirerar och ingjuter framtidstro

Vänsterpartiet Eskilstuna befinner sig tillsammans med sörmlandsdistriktet i Syninge under helgen. På programmet står bland annat organisation, studier och framtida politiska lösningar. Idag gästades vi av Vänsterpartiets partisekreterare som höll i en fem timmar lång programpunkt, som gjorde att alla deltagare stor framtidstro på partiets och vår utveckling.
 
– Vänsterpartiet befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas och mycket är på gång. Aron har tillsammans med parstistyrelsen och övriga i partiets ledning inlett ett arbete som kommer att ta oss väldigt långt. Samtidigt arbetar vi hårt lokalt i Eskilstuna för att förverkliga vår vision om att vara ett aktivt och synligt parti som gör skillnad. Aldrig förr har partiet kännts mer gå gång än nu, säger Joel Hamberg, heltidspolitiker i Vänsterpartiet Eskilstuna.  

Kopiera länk