artikel

Vänsterpartiet Eskilstuna deltar på Distriktsträff

En två dagar lång Distriktsträff med Vänsterpartiet inleds idag kl 10.00 på partikansliet i Stockholm. Vänsterpartiet Eskilstuna deltar genom Joel Hamberg, politisk sekreterare. 

Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet Eskilstuna vill satsa på järnvägen -Ansvariga har gjort ett mycket bra program och det känns verkligen att partiet utvecklas både politiskt och organisatoriskt. Dessa dagar ska bli mycket inspirerande och jag ska ta med mig mycket kunskaper hem till Eskilstuna, säger Hamberg.

 -Ansvariga har gjort ett mycket bra program och det känns verkligen att partiet utvecklas både politiskt och organisatoriskt. Dessa dagar ska bli mycket inspirerande och jag ska ta med mig mycket kunskaper hem till Eskilstuna, säger Hamberg.

Idag inleder Jonas Sjöstedt om det aktuella politiska läget i Sverige och därefter berättar Mikael Gustafsson, ledamot i EU-parlamentet vad som händer i EU just nu.

Efter lunch, partisekreterare Aron Etzler om utvecklingen och aktuellt läge inom Vänsterpartiet innan slutligen Mia Sydow Mölleby, riksdagsledamot, berättar om aktuellt läge i riksdagen. 

 
– Imorgon väntar tre skräddarsydda program för politiska sekreterare, distriktsordförande och partifunktionärer. Vänsterpartiet utvecklas politiskt och organisatoriskt. Programmet imorgon ser ut att kunna bli väldigt lärorikt och innehåller både teoretiskt och praktiskt stöd som vi behöver ute i landet, förklarar Hamberg. 
 
– Vänsterpartiet lockar allt fler medlemmar och sympatisörer. Nu på onsdag den 17 april berättar jag och ordförande Maria Forsberg mer om detta för nya medlemmar och intresserade, på vår partilokal i Eskilstuna, Gillbergavägen 4, 3 trappor, kl 17.30.
Maria Forsberg och Joel Hamberg
Maria Forsberg och Joel Hamberg
 
Maila [email protected] om du och en vän eller familjemedlem vill komma. Vi bjuder på fika och mötet tar ca 1 timme. Välkommen du också!
Kopiera länk