Insamlingar

Eskilstuna visade stor internationell solidaritet med Världens barn

Joel Hamberg och Maria Forsberg tillsammans med kampanjgeneralen Göran Klingensjö
Vänsterpartiet Eskilstuna deltog idag i insamlingen till Världens barn. Vi utmanade våra rödgröna kamrater Socialdemokraterna och Miljöpartiet om vilket parti som kunde samla in mest pengar till Världens barn. Utmaningen var inte avgjord i skrivande stund men vi kan konstatera att Vänsterparitet hade en lyckad dag och kunde bidra med 7766 kronor till Världens barn.

Vänsterpartiet Eskilstuna deltog idag i insamlingen till Världens barn. Vi utmanade våra rödgröna kamrater Socialdemokraterna och Miljöpartiet om vilket parti som kunde samla in mest pengar till Världens barn. Utmaningen var inte avgjord i skrivande stund men vi kan konstatera att Vänsterparitet hade en lyckad dag och kunde bidra med 7766 kronor till Världens barn.

Maria Chergui, Maud Ekman, Ellen Karlsson, Rashid Azarå, Kajsa Svärd, Firat Nemrud, Maria Forsberg, Carin Kuutmann och Joel Hamberg deltog i insamlandet.

– Jag är stolt över den solidaritet för sina medmänniskor som eskilstunaborna visade upp idag,  säger Maria Forsberg, ordförande.

– Jag är stolt över den solidaritet för sina medmänniskor som eskilstunaborna visade upp idag,  säger Maria Forsberg, ordförande.

 

 

Kopiera länk