artikel

Ung Vänster höll årsmöte

På lördagseftermiddagen höll Vänsterpartiets ungdomsförbund, Ung Vänster årsmöte i Eskilstuna. Vänsterpartiet Eskilstuna var inbjudna och representerades av ordförande Maria Forsberg och styrelseledamot Joel Hamberg.

Vänsterpartiet besökte Ung Vänster
Vänsterpartiet besökte Ung Vänster

För partiets och styrelsens räkning presenterade Forsberg och Hamberg Vänsterpartiets nuläge och framtid, såväl nationellt och lokalt. Mycket är på gång och här är samarbetet mellan partiföreningen och Ung Vänster viktig.- Det är alltid lika roligt att träffa vårt ungdomsförbund. Nu ska vi utöka samarbetet och dialogen med Ung Vänster och redan idag bjöd vi in till ett antal utbildningstillfällen under året samt till en utökad dialog.  Redan imorgon träffas vi igen, säger Maria Forsberg.

 

Kopiera länk