artikel

Vänsterpartiet besökte Perdiwars kongress i Eskilstuna

Idag höll trosamfundet Perdiwar sin kongress i Eskilstuna, Munktellarenan. Goranska föreningen var värd och ett femtiotal besökare fanns på plats från Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Linköping och Köping. Vänsterpartiet representerades av styrelseledamot Joel Hamberg.

Joel talar på Perdiwar kongress
Joel talar på Perdiwar kongress

– Som ordförande för kommunala invandrarrådet och ansvarig för integrations- och mångfaldsfrågor inom majoriteten tycker jag det är särskilt viktigt att besöka många föreningar. Då vi håller på att utveckla integrationsarbetet i kommunen, bland annat med interreligiös- och interkulturell dialog, tycker jag att dagen var intressant då jag fick möjlighet att prata med många människor och lära känna en för mig nästintill okänd religion, Yarsan.

 

Lunchpaus på kongressen
Lunchpaus på kongressen

 

Kopiera länk