Kommunalt

Bostadsbyggandet på Holmenområdet har startat

Eskilstuna kommun behöver bygga många fler bostäder och då bland annat hyresrätter. Utmaningen och ansvaret för politiken är stort. Torshälla är inget undantag för behovet av nya bostäder. Idag besökte Vänsterpartiets vice ordförande i Torshälla Fastighetsbolag AB, Carin Kuutmann, området där bostadsbyggandet på Holmen är igång. Det var en glad Carin som kommenterade till hemsidan efter besöket.

Nya hyresrätter byggs nu i Torshälla
Nya hyresrätter byggs nu i Torshälla

– Nu har byggandet av 57 hyresrätter på Holmen kommit igång, vilket är mycket positivt och bra politik. Man har börjat riva en del av den gamla industrifastigheten och det syns förändringar varje dag. Den äldsta och vackraste delen med välvda fönster ska dock bevaras. Inflyttningen beräknas bli våren 2014. För att Torshälla ska utvecklas krävs det att vi fortsätter att vara aktiva i bolaget och bygga ännu fler bostäder och hyresrätter i framtiden, säger Kuutmann.

Bostadsbyggandet har börjat på Holmen
Bostadsbyggandet har börjat på Holmen

 

Kopiera länk