artikel

Fira 1 maj med Vänsterpartiet och Ung Vänster

Demonstrationståg samlas på Fristadstorget i EskilstunaFörsta maj är arbetarrörelsens dag. Den dag på året vi samlas för att fira de framgångar vi kämpat oss till och hämtar kraft för att vinna nya segrar. Den är en dag för fred och människovärde.

Första maj är arbetarrörelsens dag. Den dag på året vi samlas för att fira de framgångar vi kämpat oss till och hämtar kraft för att vinna nya segrar. Den är en dag för fred och människovärde.

I år samlas vi i Eskilstuna på Järntorget kl. 12.00 för korta appelltal från Vänsterpartiet och Ung Vänster. Därifrån går sedan demonstrationståget till Rademachersmedjorna under parollen ARBETE, RÄTTVISA, VÄLFÄRD! Programmet där börjar 14.00.

Årets första maj-talare på Rademachersmedjornas utescen är författaren och kulturjournalisten Anneli Jordahl. Tre förnämliga musikakter får ni se och höra: Tikkle Me, Drava och Cecila Ringkvist Trio.  Engagerad publik lyssnar när Joel Hamberg talar

Årets första maj-talare på Rademachersmedjornas utescen är författaren och kulturjournalisten Anneli Jordahl. Tre förnämliga musikakter får ni se och höra: Tikkle Me, Drava och Cecila Ringkvist Trio. 

Välkomna!

 

 

Kopiera länk