artikel

Maria Forsberg deltar i företagarträff

Vänsterpartiets ordförande Maria Forsberg deltar ikväll i Företagarnas träff på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Under kvällen kommer det både bli politisk utfrågning, debatt samt inspel från Marit Finch Westin, Näringslivsdirektör, Bo Wictorin, analytiker från Regionförbundet och Peter Germer, regionchef på Företagarna Mälardalen.

Forsberg, har tidigare haft uppdrag i Arbetsmarknads- och familjenämnden och ledde den arbetsmarknadspolitiska beredningen som i våras presenterade ett antal konkreta förslag, flera riktade mot att underlätta för företag och småföretag i komunnen samt för att skapa rätt förutsättningar för företag att kunna anställa och få tag i rätt kompetens.

Maria Forsberg
Maria Forsberg

– Jag tycker att det är ett mycket bra initiativ som Företagarna Eskilstuna och Företagarna Torshälla har tagit då man bjudit in politiska partier till en kväll om allt från företagarklimat, utbildning och entreprenörskap. Jag ser fram emot kvällen, säger Forsberg

Kopiera länk