artikel

Välkommen på utbildning i retorik hos Vänsterpartiet Eskilstuna

När: Lördag 19 oktober, 11.00 – 13.30 (inkl. lunch)
Var: Partilokalen, Gillbergavägen 4, 3 tr

Nu på lördag anordnar Vänsterpartiet Eskilstuna medlemsutbildning i retorik. Barbro Sörman håller i utbildningen i Eskilstuna. I helgen träffade Vänsterpartiet Eskilstuna Barbro under Vänsterdagarna i Malmö och så här säger hon om att komma till Eskilstuna och om vikten av att jobba med retorik inom Vänsterpartiet.

Barbro Sörman
Barbro Sörman

– Jag är jätteglad över att få komma tillbaka till Eskilstuna. De allra flesta tycker att det är läskigt att tala inför andra människor, speciellt inför en stor grupp. Men det många inte vet är att man kan vänja sig vid det och lära sig det. Och som politiskt aktiv är viktigt att kunna tala inför andra människor, för att föra fram vårt budskap i olika forum man befinner sig i. Därför är Vänsterpartiets retorikskola bra och viktig och tillsammans med partiföreningen hoppas vi att många kommer på lördag, säger Sörman.

Vad kommer deltagarna att få lära sig och göra under utbildningen?

– Jag kommer att ha en teoretisk genomgång med olika tips och saker man kan tänka på när man talar med och inför andra. Och deltagarna kommer också att få praktisera sina kunskaper, säger Sörman

Medlemmar är varmt välkomna på lördag kl 11.00.

Anmälan sker till ordförande Maria Forsberg
[email protected]
070-086 65 13

 

Kopiera länk