artikel

Välbesökt informationsträff med nya medlemmar och intresserade

I eftermiddag höll Vänsterpartiet Eskilstuna en välbesökt informationsträff för nya medlemmar och intresserade. Sex personer kom till träffen som hölls i partilokalen på Gillbergavägen 4.

Nya medlemmar hälsades välkomna
Nya medlemmar hälsades välkomna

– Det är väldigt glädjande att Vänsterpartiet fortsätter att attrahera nya medlemmar och intresserade medborgare. Dels visar det att vi ligger rätt i våra politiska förslag men också att vi är ett öppet och välkomnande parti dit människor aktivt söker sig. Vi märker också tydligt på våra nya medlemmar hur trötta de är på regeringens politik och att man ser Vänsterpartiet som det enda alternativet för mer rättvisa, bättre arbetsvillkor och en välfärd utan vinstuttag. Vi ska ta väl hand om deras tydliga budskap till oss, säger Maria Forsberg, ordförande i Vänsterpartiet Eskilstuna!

Kopiera länk