artikel

Välkommen på öppet möte med Ulla Andersson – måndag den 18 november 17.30-19.30

Imorgon måndag den 18 november gästar Vänsterpartiets vice ordförande, ekonomiska talesperson och riksdagsledamot, Ulla Andersson Eskilstuna. Dagen kommer att innehålla ett brett spektrum av aktiviteter för Ulla och lokala vänsterpartister. Bland annat kommer Ulla att få studera och ta del av en rad av kommunens olika verksamheter och träffa företrädare från fackförbund.

Ulla Andersson
Ulla Andersson

– På eftermiddagen och kvällen hålls ett öppet möte där allmänheten är välkommen att inspireras och lära sig mer om Vänsterpartiets ekonomiska politik. Ulla Andersson kommer att presentera Vänsterpartiets budget samt tydligt visa hur vår politik leder till mer jämlikhet, jämställdhet och gynnar klimatet samtidigt som den skapar hundratusentals nya arbetstillfällen i Sverige, säger ordförande Maria Forsberg.

Varmt välkomna imorgon till partilokalen på Gillbergavägen 4, 3 trappor. Hiss finns. 

Ulla Anderssons utbildning i ekonomisk politik sker mellan 17.30 – 19.30.

Större smörgås, kaffe, te och frukt serveras från kl 17.00.

Varmt välkomna önskar Vänsterpartiet Eskilstuna 

Kopiera länk