artikel

Lärorik dag med lokalt erfarenhetsutbyte

Söndagen i Fagersta tog vid där lördagen slutade. Med mycket energi, intressanta frågor men framför allt många lokala exempel på lyckad vänsterpolitik från landets olika hörn. Närvarande eskilstunapolitiker deltog aktivt under dagen som avslutades med lunch och hemfärd kl 14.00.

Styrelseledamöter besöker framgångsrika Fagersta och kommunalrådet Stig Henriksson

– Idag har Vänsterpartiet i Eskilstuna en stor möjlighet att växa som parti. Vi har en bra organisation som vi ständigt utvecklar, vi har en stadig medlemstillströmning men framför allt så efterfrågar många människor ett starkare vänsterparti, både lokalt och nationellt. Det märker vi var vi än kommer. Helgens konferens och möten, bland annat med Stig Henriksson, har varit givande och nu fortsätter styrelsen och kommunledningen att arbeta vidare mot målet 10 % i valet 2014, säger Joel Hamberg.

Kopiera länk