artikel

Fullsatt på Interkulturell kväll

Mat från världen över
Mat från världen över

Kommunala invandrarrådet och Svenska kyrkan bjöd under måndagen in till en kväll i mångkulturens tecken. Svenska kyrkan berättade om möten med olika religioner och Kommunala invandrarrådets föreningar presenterade sig. Maria Forsberg (V), ordförande i Kommunala invandrarrådet var kvällens värd och höll i programmet som Kommunala invandrarrådet hade planerat.

Över 120 personer kom till den interkulturella kvällen som fylldes av personliga möten och broar byggdes mellan människor och föreningar. 17 olika föreningar visade upp Eskilstunas mångfald och presenterade sig och sina verksamheter. Föreningarna bjöd också på mat från världen hörs.
– Det var en mycket lyckad kväll som fylldes med engagemang, gemenskap, dans och en härlig stämning, säger Maria Forsberg, ordförande i Kommunala invandrarrådet.

Somaliska ungdomsnätverket berättar om sin verksamhet
Somaliska ungdomsnätverket berättar om sin verksamhet
Kopiera länk