artikel

Vänsterpartiet Eskilstuna träffade Vänsterpartiet Göteborg

Idag gjorde Vänsterpartiet Eskilstuna två studiebesök hos Vänsterpartiet Göteborg. På morgoen skedde ett möte med Jonas Kårlin, anställd valombudsman hos Vänsterpartiet Göteborg.

Möte med Vänsterpartiet Göteborgs valombudsman
Möte med Vänsterpartiet Göteborgs valombudsman

– Vi lyssnade till Vänsterpartiet Göteborgs sagolika medlemstillströmning och strategiska arbete med medlemsvård och utbildning under Vänsterdagarna i Malmö för en tid sedan. Det föranledde att vår partiförenings styrelse bad mig att träffa Göteborgs valombudsman och höra mer om deras arbete. Vänsterpartiet Göteborg har många lokalföreningar och är Sveriges snabbast växande distrikt inom Vänsterpartiet då man fått 1000 nya medlemmar sedan 2009, en ökning med 300 % vilket är imponerande, säger Joel Hamberg.

 

 

På eftermiddagen träffade Hamberg Vänsterpartiets kommunalråd Mats Pilhem, som har lång politisk erfarenhet.

Mats Pilhem och Joel Hamberg i stadshuset i Göteborg
Mats Pilhem och Joel Hamberg i stadshuset i Göteborg

– Det är alltid stimulerande och givande att träffa politiker och tjänstemän från andra kommuner och partiföreningar och både Jonas och Mats är två engagerade och duktiga personer i en intressant partiförening, avslutar Hamberg.

Kopiera länk